Šašlykai

Gaminame maistą, dalinamės receptais.
Vartotojo avataras
Darius
10
10
Pranešimai: 343
Užsiregistravo: 2016 Vas 16 16:55
Šalis miestas: Širvintai
Jūsų transporto modelis: HYMER B514

Šašlykai

Kov 2016 25 21:54

Standartinė Darius » 2016 Kov 25 21:54

Penki marinato receptai čia

Screen Shot 2016-03-25 at 21.53.38.png
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Vartotojo avataras
Darius
10
10
Pranešimai: 343
Užsiregistravo: 2016 Vas 16 16:55
Šalis miestas: Širvintai
Jūsų transporto modelis: HYMER B514

Man patinkantis šašlyko receptas

Kov 2016 25 22:00

Standartinė Darius » 2016 Kov 25 22:00

Screen Shot 2016-03-25 at 21.59.16.png


Ingredientai:

* Kiauliena Kiauliena, 700 gramų
* Svogūnai Svogūnai, 3 vienetai
* Vanduo Vanduo, 2 stiklinės
* Actas Actas, 4 šaukštai
* Druska Druska, 1 šaukštas
* Prieskoniai Prieskoniai, įvairūs mėsos, pagal skonį
* Juodieji pipirai Juodieji pipirai, truputį

Gaminimas:

Mėsa Kiaulienos šašlykas 3×3 cm dydžio, 5 cm storio gabaliukais, Kiaulienos šašlykas sudedamas į indą, užpilama marinatu ir išmaišoma kartu su svogūnais.

Marinatas pagaminamas iš vandens, acto, pipirų, prieskonių, druskos. Kiaulienos šašlykams naudojate 9% actą, jį reikia sumaišyti 1:5 ar 1:6 santykiu. Papildomai galima įdėti kelis šaukštus majonezo, pomidorų padažo.

Sumaišyta mėsa su svogūnais ir marinatu laikoma šaldytuve 1-14 dienų.

Kepama suvėrus ant iešmo, virš laužo įkaitusių žarijų apie 20-30 min. Valgoma su pomidorų padažu, agurkais, jei yra, keptomis bulvėmis, ir kitais prie mėsos tinkančiais priedais.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Laimutė S.
8
8
Pranešimai: 134
Užsiregistravo: 2016 Vas 22 19:30
Šalis miestas: Vilkaviškis
Jūsų transporto modelis: Fiat Dukato Marlin

Re: Šašlykai

Kov 2016 28 13:00

Standartinė Laimutė S. » 2016 Kov 28 13:00

Kai norisi labai greitai pasigaminti šašlykus, imu kiaulieną, mėgstamus prieskoniu, 0,5 l aštraus pomidorų padažo, 0,5 l aliejaus ( šitus ingridiantus suplaku), mėsą užpilu, palaikau 3-4 val ir galima kepti. Labai paprastas receptas, o gaunas gana neblogi šašlykai.


Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 0 ir 0 svečių